Ohi on! (osa 1) – ja sitä seurannut kooma


Kallion tukiseinä - sadevesihommeli - saunan lattia - jäähyttelypenkki - portaat / suihkutaso tulivat valmiiksi vihdoin tiistaina ja minä vaivuin välittömästi koomaan, josta en ole oikein vieläkään herännyt.

Täällä vallitsee ihmeellinen hiljaisuus, kun minipiha ei enää ole täynnä työmiehiä. Tuossa alla näkyvien portaiden päällä sitä joku päivä suihkutellaan.


Kooman pitää ensin hellittää. Ja ajan muutenkin vähän kulua, että kehdataan taas häiritä naapureita rakentamisen äänillä.

Olisin halunnut postata tähän kuvan suklaalaatikosta, jonka puoliso osti naapureille lepyttelylahjaksi. Se oli kuitenkin kadonnut jääkaapista. Kuulemma ei syöty, vaan viety sinne naapuriin. 

Tässä alla jäähyttelypenkki ja suihkutasanne. 


Ja tässä koko hoito grillille päin Näkyy myös pyykkinarukuilu, josta tulee vielä enemmän kuilumainen sitten kun sauna on valmis. Sanan seinä siis tulee ihan tuohon kuilun reunalle. 

Kompleksin muurin ja saunan tukiseinän väli näyttää nyt tältä. Tuohon tukiseinän päälle ehkä tulis ylälaude, niin saataisiin vähän lisää syvyyttä, sillä koko tilan syvyys seinän etureunasta kuilun reunalle on nyt vain 173cm, joka on tosi vähän, kun siihen pitää vielä tyrkkiä eristettyjä seiniä. 

Mutta saas nähdä. Juuri nyt ei ei aivot toimi ollenkaan. 

Esim: Jos tuohon betonisen tukiseinän päälle pulttaisi ylälauteen ja selän taakse jäävä takaseinä alkaisi jollain virityksellä vasta tuosta kivetyksen päältä – niin mites tuota lauteen alle jäävää betonia sitten pesisi? Eikö siihen jäisi muhimaan ikuisiksi ajoiksi lauteilta tippuvat hiet?

Hammasharjalla laudelautojen raoistako pestäis? 

Kommentit

Suositut tekstit