Äiti, kauan tää vielä kestää?

Kuvassa Rango tarkastamassa reviiriään tänä aamuna ennen työmiesten saapumista. Hän on kompleksin kissayhdistyksen pj. ja on juuri saanut muistion, josta käy ilmi, että vihdoin rakennettu cat boxing ring aiotaan ottaa saunomiskäyttöön.


Maanantaina saapuivat puolisoon rauhoittavan vaikutuksen tehneet piirustukset siitä, miten muuri sitä käymässä katsoneen insinöörin mielestä saadaan pysymään paikoillaan. 

Tässä ylhäältä.
 
Ja tässä sivusta.

Maanantaina myös tapasivat insinööri ja työporukka, joka teki jo edellisen kierroksen hakkuuta ja kivimateriaalin uloskantamista. 

Kaiken piti olla selvää, mutta ei ollutkaan. Sivukuvassa keskellä näkyvä 50 mm concrete blinding -oja oli eilen illalla valmis, mutta se oli kaivettu väärään kohtaan, kallioseinämään kiinni. Samalla kalliota oli hakattu vielä vähän syvemmälle.

Nyt väärä oja on täytetty ja uutta hakataan hakulla tässä mun ikkunan alla. (Väärä oja erottuu postauksen tokassa kissakuvassa, kun tarkasti katsoo - kallion seinämää seuraava vähän erivärinen kohta.)

Lasin tällä puolella työ etenee hitaammin kuin saunatyömaalla. 

Lähden laittamaan kaivajille aamukahvia ja sitten viemään lasta uimakouluun. Viimeinen viikko (toivottavasti) ennen kun tarha aukeaa ja elämään tulee vähän rutiinia.


Kommentit

Suositut tekstit